Győzőtt a Yellow Sunset FCF


A hétvégén volt az Amatours tehetségkutató döntője, ahol már a továbbjutott négy zenekar között szálltunk versenybe. Nagyon erős mezőny volt, és mindenki kitett magáért. Azt hiszem mindegyikőnk nevében mondhatom, hogy mi is izgultunk. A délutáni próba még jó hangulatban telt, de aztán elkapott minket a drukk. A zsűri elég keménynek bizonyult, mi minden esetre a pozitív és negatív kritikákat egyaránt igyekeztük jól fogadni. 



A fellépés első 4 percében el is szakadt a lábgép lánca, és egyéb gondjaink is akadtak, de innentől kezdve az a bizonyos drukk azt hiszem elszállt egy picit, hiszen ilyen bakival, ami tőlünk függetlenül megtörte a produkciót, már nem tudtuk vére komolysággal és átszellemüléssel adni magunkat. Próbáltuk a legjobbat kihozni a dologból, és némi stand uppal elvenni az élét a dolgoknak. Összességében jónak éreztük amit előadtunk, a hiányosságokra pedig a zsűri figyelmeztetett.. 

A koncert után a tavalyi nyertes lépett színpadra, mi pedig az izgalmaktól megfáradva némi itallal oldottuk az amúgy sem túl feszült hangulatot. Nem is gondoltuk, ami ezek után az eredményhirdetésen következett: A YELLOW SUNSET FCF lett az idei év győztese. Én ezúton szeretném megköszönni a Zsűrinek, a közönségnek, a minket biztatóknak, a szervezőknek és nem utolsó sorban a zenekarnak, hogy ilyen jól sikerült ez az este. Azt hiszem ismételten beszélhetek a csapat nevében amikor azt mondom, hogy izgatottan várjuk a jövőt...



Smile of Hell

A képek forrása: https://www.facebook.com/amatours/?fref=ts
Győzőtt a Yellow Sunset FCF Győzőtt a Yellow Sunset FCF Reviewed by Teszáry Péter on 14:07 Rating: 5

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.