Smile of Hell - Helyzetjelentés


Hova lett Smile of Hell???


Hosszú ideje nem volt már bejegyzés a blogon. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy ne történt volna semmi. Természetesen történt, de egyenlőre pozitív előjelű hírekkel nem szolgálhatok. De hogy teljesebb legyen a történet elmesélem miért:


Miért?

Folytak a munkálatok két új Smile of Hell és egy új Local Heroes lemezzel kapcsolatban is, sőt a 3 lemez, majd nem el is készült, mármint ami a felvételeket illeti. Azonban a technika ördögének köszönhetően, a mester-anyagok mentései egy labilis HDD-n voltak, így sajnos elvesztek. A HDD megsérült (feladta a harcot) és a rajtuk lévő anyagokat már nem tudtam visszaállítani.

Ami talán jó hír lehet ezzel kapcsolatban az, hogy a dalok nyers verziói ki lettek mentve, illetve egy másik meghajtón egy korábbi mentés miatt néhány dal megmenekült. Ez azt jelenti, hogy van lehetőség az ismételt felvételükre, illetve újragondolásukra.

Amint erre lehetőség nyílik, el is kezdjük a felvételeket. A helyzet azóta annyit javult biztonsági szempontból, hogy most már fokozott odafigyelés van a nyersanyagok tárolásával kapcsolatban.

Ez talán egy lehetőség egy új kezdetre, hogy még jobb és átgondoltabb anyag szülessen. Legutóbb 2017. január elsején jött ki tőlem anyag, mégpedig a Yellow Sunset FCF formációnk #Havanna című lemeze, amit itt hallgathattok meg:



Amíg készülnek az új anyagok, addig egy kis türelmeteket kérem, illetve, hogy adjatok valamilyen módon jelet, hogy várjátok, és hogy mennyire várjátok az új Smile of Hell szólókat, vagy a Lokál Hősök legújabb anyagát!

Pacsi!
SOH


Smile of Hell - Helyzetjelentés Smile of Hell - Helyzetjelentés Reviewed by Teszáry Péter on 18:56 Rating: 5

2 megjegyzés:

  1. Még szép, hogy várjuk Peti! Hogy mennyire? Nagyon! Hajrá!
    Dominik

    VálaszTörlés
  2. Nagyon köszönöm! Igyekszem mielőbb elkészülni vele :)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.